RENOVATIE IN DORDRECHT

Wij hebben ons gespecialiseerd op diverse renovatieterreinen: van de renovatie van oude panden, bedrijfspanden, winkels of woonhuizen tot renovatie in nieuwbouwprojecten.

Een renovatie kan bij ons al klein beginnen, maar kan ook een algehele renovatie beslaan. De renovatie kan zowel binnenshuis als buitenshuis betreffen. Denk bijvoorbeeld aan dakwerkzaamheden en het schilderen of spuiten van uw woning (zowel binnen als buiten), het plaatsen van dakkapellen, lichtkoepels of zonnepanelen. Uw renovatie kan ook bestaan uit het renoveren van uw badkamer of andere mogelijke kleine of grote aanpassingen in uw woning, kantoor of winkel.

Professionele renovatie van uw vastgoed

Kleine aanpassingen met groots effect! Met onze kennis en creativiteit vertalen we uw idee├źn naar een nieuwe look voor uw woning, kantoor of winkel. We kunnen u vele simpele oplossingen aanreiken in de vorm van deelrenovaties. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het behandelen van de wanden en plafonds en/of de kozijnen en deuren. Kleine ingrepen geven uw woning, kantoor of winkel vaak al een compleet andere uitstraling. Wat een kleurtje of coating al niet kan doen! Een prettige woon- en werkomgeving in de juiste kleuren inspireert en activeert! Uiteraard ligt een gerenoveerde en gerestylede woning, kantoor of winkel beter in de verhuur of verkoop.

Wij kunnen uw helpen met vragen van uw verzekeringsadviseur als het gaat om waterschade of andere schades. Om u te ontlasten kunnen wij ervoor zorgen dat onze  offerte direct aan uw verzekeraar doorgestuurd wordt en kunt u erop vertrouwen dat wij uw hele renovatie zorgvuldig laten verlopen.