BETAALBAAR SPUITWERK

Bij het traditioneel rollen of schilderen met de kwast ontstaan vaak banen, aanzetten of strepen of andere ongewenste structuren. Om een goede dekkende laag aan te brengen, moet de traditionele schilder meerdere lagen aanbrengen en tussendoor schuren. Een goed dekkende gladde verflaag aanbrengen met roller of kwast vergt precisie en tijd. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee. Spuitwerk is in dit geval de oplossing. Met spuitapparatuur brengen bij in slechts één arbeidsgang een perfect dekkende verflaag, met een marginale overspray en een gegarandeerd strak en streeploos oppervlak. Het spuitwerk zorgt voor een geweldige renovatie.

Spuiten is dan ook een populair alternatief; ook qua prijs!

Wij zorgen ervoor dat U woning er weer mooi bij staat. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen sinds 2009 onder het 6 % btw.tarief.

Vraag bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan.

De mogelijkheden zijn bij spuitwerk eindeloos;

  • Spuitwerk latex airless
  • Spuitwerk watergedragen lakken airmix
  • Spuitwerk synthetische lakken
  • Spuitwerk metalic lak watergedragen
  • Spuitwerk meerkleuren verf
  • Traditioneel schilderen
  • Houtrot reparatie

 

 

SCHILDERWERK

 

Met goed en regelmatig onderhoud behoudt uw woning de waarde of stijgt de waarde zelfs. Bovendien gaan kozijnen, ramen en deuren langer mee en voorkomt u grote uitgaven. Voor  onderhoud en renovatie aan uw woning denken wij graag met u mee en geven u een passend advies. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Heeft u geen tijd om uw huis te schilderen of ziet u er tegenop? Dan is een abonnement iets voor u. Voor een vast bedrag per jaar houden wij het schilderwerk van uw woning bij. Uw woning blijft in goede conditie en u heeft geen onverwachte hoge uitgaven.

 

 

 

Heeft u last van zacht hout, het afbladderen van verf of de aantasting van een constructie? Dan kunt u de kozijnen vervangen, maar u kunt ook denken aan houtrot reparaties. In het laatste geval repareert en conserveert u delen van de kozijnen. Vaak vertoont slechts een klein deel van het hout gebreken. Onderdorpels en constructie-aansluitingen zijn bijvoorbeeld gevoelig voor houtrot. Complete vervanging is dan niet nodig.  Wij kunnen plaatselijke aantastingen van houtrot verhelpen, zodat de houtrot  na het schilderwerk vrijwel onzichtbaar is en weer langdurig bestand is tegen alle invloeden van buitenaf.

Ook voor het schilderwerk binnenshuis kunt u bij ons terecht. Wij adviseren graag over verf, kleuren, glasvliesbehang e.d.

Beglazingswerkzaamheden zijn een belangrijke aanvulling op ons dienstenpakket. Naast standaard beglazingen bieden wij mogelijkheden voor isolatie, zonwering en inbraakpreventie.