WATERGEDRAGEN LAKKEN

Watergedragen lak op basis van polyurethanacrylaat is geschikt voor het in hoge laagdikte spuiten van kozijnen, deuren, radiatoren etc. Nieuwbouw- en renovatiewerk kan ter plekke moeiteloos worden afgewerkt. Het kan ook prima worden toegepast op bestaande, intacte verflak en (zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars). De kwaliteit van de lak is gelijk aan lak op alkydbasis. De verf is leverbaar in alle kleuren.

Synthetische lakken;

In bepaalde gevallen van onderhoud en renovatie, is toepassing met watergedragen verf niet mogelijk (bijvoorbeeld door nicotine- of vetaanslag).  Voor deze situaties is er een assortiment synthetische lakken.

Andere vorm van lak

2-componentenlakken;

Voor bijzondere toepassingen, zoals keukenkasten en deuren, spuiten wij ook met 2-componentenlakken.

of andere gebouwen waar het dagelijkse werken en leven gewoon door moeten gaan. Watergedragen muurverf is er in twee varianten: mat en eiglans. Er is keuze uit de standaard kleuren, maar daarnaast zijn er ook meerdere specials verkrijgbaar zoals metallic en meerkleuren muurverf.

Synthetische muurverven;

In bepaalde gevallen van onderhoud en renovatie, is toepassing met watergedragen verf niet mogelijk (bijvoorbeeld door nicotine- of vetaanslag).  Voor deze situaties is er een assortiment synthetische muurverven.

Watergedragen muurverven;

Naast de kenmerken zoals duurzaamheid en goede kras- en stootvastheid, biedt het nog meer voordelen. Het product is watergedragen en geurarm. Hierdoor is het niet nodig om de ruimte waar wordt gewerkt te ontruimen. Een belangrijk voordeel, zeker wanneer het gaat om kantoorruimten, ziekenhuizen.